mosxol hotel

                      ATRION HOTE

Το ξενοδοχείο ATRION βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά της καρδιάς του Ηρακλείου, δυο βήματα από το Ιστορικό Μουσείο, τον παραθαλάσσιο δρόμο περιπάτου και το παλιό ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.



Με την χαρακτηριστική λιτή του κομψότητα, πλήρως ανακαινισμένο, το ξενοδοχείο ATRION έχει το προσόν να βρίσκεται στο κέντρο της δυναμικής πόλης του Ηρακλείου και δίπλα στην επιβλητική παραλία της. Ο κύριος οδικός άξονας της Κρήτης προσεγγίζεται εύκολα από το ξενοδοχείο και έτσι μπορεί να είναι το ορμητήριό σας για την εξερεύνηση της Κρήτης. Το ξενοδοχείο με το νέο συνεδριακό κέντρο, τις υπηρεσίες και την φιλικότητά του, προσφέρει ένα περιβάλλον κατάλληλο τόσο για την επαγγελματική δραστηριότητα όσο και για την αναψυχή σας στο Ηράκλειο, Κρήτης.



Δωμάτια
Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ευάερα δωμάτια και όλα παρέχουν τηλεόραση plasma, ιδιωτική θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο, γκαρνταρόμπα και στερεοφωνικό σύστημα.  Οι ανέσεις στα δωμάτια περιλαμβάνουν πλυντήριο πιάτων, παροχές για καφέ και τσάι και φούρνο καθώς και πουπουλένια μαξιλάρια και μαξιλάρια από αφρώδες υλικό.



Φάτε και πιείτε
Το ξενοδοχείο προσφέρει πλούσιο πρωινό με μπουφέ που σερβίρεται στην τραπεζαρία.  Το καλό εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει ποικιλία πιάτων διεθνούς κουζίνας. Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τσάγια και καφέδες που σερβίρονται στο lounge bar.
Υπηρεσίες
Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπηρεσία μεταφοράς, υπηρεσίες πορτιέρη και υπηρεσία δωματίου, καθώς και ειδική αίθουσα καπνίσματος, χώρο στάθμευσης και ανελκυστήρα. 

Χαλάρωση
Το Atrion παρέχει υπηρεσία φύλαξης παιδιών και αίθουσα παιχνιδιών σε οικογένειες με παιδιά.
Internet
Ασύρματο Internet διατίθεται σε όλο το ξενοδοχείο και είναι δωρεάν.
Πρόσβαση σε Internet υψηλής ταχύτητας διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και είναι δωρεάν.
Χώρος στάθμευσης
Δεν διατίθεται πάρκινγκ.
Αριθμός ορόφων:   6.  Αριθμός δωματίων:   60. 




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Marin Dream Hotel



Οι πελάτες διαμένουν σε 43 δωμάτια. Οι πελάτες μπορούν να φτάσουν στα διαφορετικά επίπεδα του ξενοδοχείου με το ασανσέρ. Στις εγκαταστάσεις ανήκουν ένα χρηματοκιβώτιο και μία υπηρεσία συναλλάγματος. Μέσω του ασύρματου τοπικού δικτύου οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε Ίντερνετ στους κοινούς χώρους. Το κατάλυμα προσφέρει τις ακόλουθες γαστρονομικές επιλογές, ένα εστιατόριο, μία καφετέρια κι ένα μπαρ. Υπάρχουν επίσης καταστήματα. Στον περαιτέρω εξοπλισμό του σπιτιού ανήκει επίσης μια αίθουσα τηλεόρασης. Όποιος έρχεται με το δικό του όχημα, μπορεί να το αφήσει στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου. Στις προσφορές που παρέχονται συμπεριλαμβάνονται η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ένα ρουμ-σερβις κι ένα καθαριστήριο.

Δωματια

 Στα δωμάτια υπάρχει ένα κλιματιστικό, μία κεντρική θέρμανση κι ένα μπάνιο. Ένα μπαλκόνι ανήκει στον στάνταρ εγκατάσταση των περισσότερων δωματίων.Τα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή ένα κρεβάτι "Kingsize". Υπάρχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Για τους μικρούς ταξιδιώτες υπάρχουν παιδικά κρεβάτια.


 
Ένα μπαλκόνι ανήκει στον στάνταρ εγκατάσταση των περισσότερων δωματίων. Η θέα προς τη θάλασσα σε πολλά καταλύμματα δημιουργεί ένα ευχάριστο περιβάλλον.  Επίσης, προσφέρεται ένα χρηματοκιβώτιο, ένα μίνι μπαρ κι ένα γραφείο. Ένα ψυγείο ανήκει επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό. Ένα σετ κρεμάστρων παρέχει επιπλέον κομφόρ για τους πελάτες. Οι μικρές εκπλήξεις, όπως μία πρόσβαση στο διαδίκτυο, ένα τηλέφωνο, μια τηλεόραση, ένα ραδιόφωνο και WiFi φροντίζουν για μια ευχάριστη διαμονή.







 Τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ένα ντους και μια μπανιέρα. Επιπλέον κομφόρ παρέχει ένας στεγνωτήρας μαλλιών.

 Φαγητό
  επίσης υπάρχει ένα εξαιρετικό πρωινό με ιδανικό μπούφε
.


----------------------------------------------------------------------------------
 Ibis Styles Heraklion Central







Το άνετο Ibis Styles Heraklion Central είναι τέλεια τοποθετημένο 1300 μέτρα μακριά από Battle of Crete Museum. Από το 2017, είναι ένα περίφημο ξενοδοχείο στην καρδιά του Ηρακλείου Κρήτης.
Το κέντρο της πόλης βρίσκεται 20 λεπτά οδικώς από το κατάλυμα. Μουσεία, οχυρό και παλάτι βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο.
Το Ibis Styles Heraklion Central βρίσκεται 10 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο Nikos Kazantzakis

 Δωματια


Η καταπληκτική θέα στη θάλασσα καλωσορίζει τους επισκέπτες σε δωμάτια όπως σουίτα standard junior, τρίκλινο δωμάτιο deluxe και δίκλινο δωμάτιο classic προσφέροντας θέρμανση, γκαρνταρόμπα, ντουλάπα, γραφείο εργασίας και ηχομονωμένα παράθυρα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο με σεσουάρ, ντους με ψιλή βροχή και προϊόντα περιποίησης.


Φάτε και πιείτε
Το ευρύχωρο εστιατόριο προσφέρει θεσπέσια πιάτα. Οι επισκέπτες θα χαλαρώσουν στο καφέ-μπαρ που σερβίρει παγωμένα ποτά.
 
 
Χαλάρωση
Το Ibis Styles Heraklion Central καλομαθαίνει τους επισκέπτες με νυχτερινό κέντρο και πισίνα.
Internet
Ασύρματο Internet διατίθεται σε όλο το ξενοδοχείο και είναι δωρεάν.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

[New post] Greek Woman from Crete Rents Just a Bed on Airbnb and People Love it ?